Gemlik Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Gemlik Ziraat Odası > Haberler > Üreticilere Zeytin Hastalık ve Zararlıları Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

Üreticilere Zeytin Hastalık ve Zararlıları Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

Zeytin Hastalıkları ve Zararlıları ile ilgili olarak 14.07.2023 saat 18:00 'de Gemlik Ziraat Odası, Gemlik İlçe Tarım-Orman Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi iş birliğiyle Muratoba köyünde Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Alper KUMRAL, Muhtarlarımız ve Üreticilerimizin katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik.
Açılışta konuşan Gemlik Ziraat Odası Başkanı Zir.Yük.Müh.Ercan Barutçuoğlu oda olarak Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi işbirliği kapsamında konferansların devam edeceğini amaçlarının doğru ve bilimsel uygulamaların yaygınlaşarak çiftçimizin mahsul miktarı ve kalitesinin artırmak olduğunu ifade etti.
Konferansta zeytin üretiminde büyük verim kaybına yol açan zararlılar ile ilgili bilgiler sunan Prof.Dr.Alper Kumral’da ilaç uygulamaları konusunda Gemlik’te örnek bir bahçe tespit edilerek çiftçilerimize ilaçların doğru zamanda ve doğru şekilde kullanımını yerinde göstermek istediklerini ifade etti.
Konferansa katılanların sorularını da cevaplayan Sayın Alper Kumral Üniversite ve Ziraat Odası işbirliğinin önemini vurguladı. Baştan sona ilgiyle takip edilen konferans katılanlara teşekkürle sona erdi.
Konferansa İlçe Tarım Müdürü Mehmet Demir,İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri,Zir.Müh.Gürkan Kantar ,Ziraat Odası meclis üyeleri,Muhtarlar,Kooperatif Başkanları ve Üreticiler katılım sağladı.