Gemlik Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Gemlik Ziraat Odası > Haberler > Özmen, Esnaf ve Ziraat Odalarını ziyaret etti

Özmen, Esnaf ve Ziraat Odalarını ziyaret etti

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Sedat Öz men, İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve Yönetim kurulu üyeleri Esnaflar Odası Başkanlığına yeni seçilen Muharrem Tümer ve yönetimini ziyaret etti.
Esnafların ve Gemlik´in; sorunlarının ele alındığı ziyarette Özmen, Gemlik´lilerin sorunlarını kendi ne dert edinme yenlerin layıkıyla Belediye Başkan lığı yapamayacağını, sadece makamları işgal edeceğini söyledi.
İçinde heyecan, azim ve gayret olmayanların Gemlik´e zaman kaybettireceğini belirten Özmen, “Milletimiz ayağı yere basmayan fikirlere değil hal kı ile iç içe inandı ğı yolda ve halkın menfatine olan konularda geri adım atma dan zorluklara göğüs gerebilmelidir.” dedi. Tümer, ziyaretten duyduğu memnuni yetini ifade ederek teşekkür etti.   
ZIRAAT ODASI DA ZİYARET EDİLDİ
Esnaf odası ziya retinden sonra, Gemlik Ziraat Odasın’da ziyaret eden Özmen´i Oda Başkanı Ali Çelik karşıladı.
Çiftçilerin en rahat döneminin Erbakan dönemi olduğunu ifade eden Çelik, sizlerin bizim gözümüzde yeri bu yüzden farklıdır diyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Özmen, “Gemlik´imiz zeytin memleketi olması ve bugünlerde toplama zamanı olması nedeni ile sizin şahsınızda 
tüm çiftçi 
kardeşlerime hayırlı bol kazançlar diliyorum.” dedi.
Belediye Başkanı olmamız halinde zeytin Üreticisinin de hizmetinde olacaklarını ifade eden Özmen, özellikle sulama ve tanıtım anlamında çalışmalara öncülük yapacaklarını ifade etti.