Gemlik Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Gemlik Ziraat Odası > Haberler > Gemlik Belediyesi nin Celal Bayar Anadolu Lisesi karşısında yapmayı planladığı ve kamulaştırmasını tamamlayıp proje ihalesini gerçekleştirdiği Kapalı Pazar Yeri Projesi konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gemlik Belediyesi nin Celal Bayar Anadolu Lisesi karşısında yapmayı planladığı ve kamulaştırmasını tamamlayıp proje ihalesini gerçekleştirdiği Kapalı Pazar Yeri Projesi konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gemlik Belediyesi nin Celal Bayar Anadolu Lisesi karşısında yapmayı planladığı ve kamulaştırmasını tamamlayıp proje ihalesini gerçekleştirdiği Kapalı Pazar Yeri Projesi konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. 
Katılımcı Yönetim ve Şeffaf Belediyecilik ilkesi uyarınca sivil toplum örgütü yöneticilerini ağırlayıp, proje hakkında bilgi veren Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, herkesimden projeye katkı sunulmasını beklediklerini söyledi.
Gemlik´in yıllardır özlemi olan kapalı Pazar yerini eksiksiz tamamlamayı hedef lediklerini belirten Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, üç ayrı ada üzerinde 10 bin metrekare alan üzeri ne yapılacak ve üstü otopark, alt kısmı da kapalı Pazar yeri olarak kullanılacak proje konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
Gemlik Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan bilgilendir me toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, İnşaat Mühen disleri Odası Başkanı Hasan Hamaloğlu, Mimarlar Odası Başkanı Kenan Çakır, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Talan, Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik, Ziraat Yüksek Mühendisi Hasan Selçuk Oral, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık temsilcisi Kasım Yıldırım, Belediye Daire Mü dür ve Amirleri, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Tüketiciler Derneği Yöneticileri, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı yetkilileri katıldılar. 
Gemlik´in ilk kapalı Pazar yeri konusunda da yönetmelik lere uyulacağı ifade edildi. 
Katılımcı yönetim ve Şeffaf belediyecilik ilkeleri doğrultu sunda tüm katılımcıların fikir, düşünce ve uyarıları dinlenip, notlar alınırken, Kapalı Pazar yerinde emzirme odası, kurban kesim yerleri, deprem ve afetlerde toplanma merkezleri, tuvalet, 
lokanta ve çay ocağı da bulunacağı 
belirtildi.
İlk etapta haftada iki gün hizmet vermesi planlanan Kapalı Pazar yerinde yürüyen merdiven ve asansör de konuşlanacağı kay dedilirken, tüm görüşlerin proje ihalesi sonrasında yaşama geçirileceği belirtildi.
Kamu kurum ve kuruluşlarının 
yanı sıra sivil toplum örgütlerinin görüşlerine de büyük önem verdiklerini hatırlatan Gemlik Belediye Başkanvekili 
Refik Yılmaz, bilgilendirmenin yanı sıra katkı sunma adına yapılan toplantıların ilçe konusunda yapılacak hizmetlerin tamamında da peri yodik hale getirileceğini sözlerine ekledi.