Gemlik Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Gemlik Ziraat Odası > Haberler > Fevziye Köyü Kültür ve Dayanış ma Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği fidan dikim töreni

Fevziye Köyü Kültür ve Dayanış ma Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği fidan dikim töreni

Gemlik Belediye si’nin Fevziye Köyü Kültür ve Dayanış ma Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği fidan dikim töreni ilgi gördü. Karagöl Piknik Mevkiinde yapılan etkinliğe, Ak Parti Bursa Milletve kili İsmail Aydın, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Ak Parti ilçe başkanı Necdet Yılmaz, Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Turgut, Belediye başkan yardımcısı Nazmi Koçak, Ziraat Odası başkanı Ali Çelik, Fevziye Küyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fehmi Arslan, Fevziye köyü muh tarı Ahmet Kaba, köy halkı ve Gemlikliler katıldılar.

Karagöl’ün yakın zamanda mesire alanı olacağını belirten Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, önümüzdeki günlerde yapılacak Bungalov evleri ile başta Gemlik ve Bursa olmak üzere bölge turizmine kazandırılacağını vurguladı. Yılmaz, köy muhtarı ve dernek yönetimine de katkıları için teşekkür etti.

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’da, “Doğanın ortasında yeni bir güzellik kazandırı yoruz. Gemlik belediyesi ve orman işletme yetkililerine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar

köylerimizin yollarıyla meşgul olduk, bundan sonra sadece yol değil, doğa ve turizm güzelliklerini de öne çıkaran yeni ve modern güzellikler göreceğiz” dedi. 

Kaymakam Cahit Işık da konuşmasında, “Bu güzelliği sizlerle paylaşmanın sevincini yaşıyorum. Emeği geçen tüm kurum ve kişile re teşekkür ediyorum. El birliğiyle kara gölde çok güzel bir mesire alanı oluşturacağız. Burası da Gemlik’in diğer güzel piknik alanları gibi cazibe merkezi olacak. Bundan kimse şüphe duymasın” diye konuştu. 

“1873 yılında atalarımızın gelip yerleştiği yerlerdeki bu güzelliği yaşatmak için verdiğimiz mücadeleyi destek leyerek bizlere ellerinden gelen her türlü imkânı esirgemeyen tüm yet kililere teşekkür ediyorum” diyen Dernek Başkanı Fehmi Aslan’da, yetkililerin Köy ve Karagöl için ne istediysek hayır demediğini sözle rine ekledi. 

Gemlik Belediyesi Ağaç Dikme Makinesi’nin de yer aldığı fidan dikme töreninde, Çam, Ihlamur, Selvi, Çınar, Ceviz, Huş ve Karaağaç’tan oluşan 350 fidan Karagöl mevkiine dikildi.