Gemlik Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Gemlik Ziraat Odası > Haberler > Çelik'ten Kaymakam Işık'a teşekkür

Çelik'ten Kaymakam Işık'a teşekkür

Gemlik Zıraat Odası Başkanı Ali Çelik, yaptığı yazçılı açıklamada “Biz sitem etmesini de teşekkür etmesini de biliriz.” diyerek, Kaymakam Cahit Işık’ın BEBKA toplantısı nedeniyle katıldığı toplantıda yaptığı konuşmalara basına yansımadığı için daha önce yaptığı açıklamada, zeytincilik konusunda konuşan Ticaret Borsası Başkanı İlhan Acar’a teşekkür ettiğini, belerterek şunları söyledi:
“26 Mart 2013 Salı günkü yazımda 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar yardımcısının gelmesi BEBKA Projelerinin tanıtıldığı toplantıya davet edilmediğimiz için sitemde bulunmuş idik. Bahsi geçen toplantıda basından takip ettiğimiz zeytinle ilgili olumsuzlukları sadece Sayın Borsa Başkanımız İlhan Acar´a teşekkür etmiştim.
Kaymakamımızda aynı toplantıda Gemlik zeytini ve üreticisi kötü durumunun Sayın Müsteşar yardımcısına geniş şekilde anlattığını kendisi tarafından şahsıma beyan ettiğinde şaşırdım ve kendilerine basında bu konuda bir kelimesine rastlamadığımı söyledim.
26 Mart 2013 Salı günü köylere yar dım birliği toplantısında mahalli gazetenin herhangi birisinde böyle bir bilgiye ulaştığım an gereğini yapacağımı ifade ettim. 27 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlanan Gemlik Körfez Gazetesi’nde Sayın Kaymakamımızın bahsi geçen toplantıda zeytin sorunlarını dile getirdiği yazısını okudum.
Kaymakamımızın üreticiye, tarıma, çevreye, ayrıca üreticilerin vadesi geçen borçlarının ertelenmesinde, Güvenli Köyü ile Adliye Köyü arasındaki problemin sulha kavuşturması nedeniyle 
teşekkür ederim.
Tarım ile ilgili konularda odamızın kendisine her zaman danışmanlık 
hizmeti vereceğinin bilinmesini 
isterim.” dedi.