Gemlik Ziraat Odası > Haberler > Bursa İl Ziraat Koordinasyon Kurul Başkanlığına getirelen Gemlik Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik, yeni görevini düzenlenen törenle devraldı.

Dün, Paşa Cafe Restaurant’ta düzenlenen devir teslim törenine, Kaymakam Bilal Çelik, Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Bayezıd, İl eski Zirai Koordinasyon Kurulu Başkanı Fevzi Fırtına, ikinci Başkan Nilüfer Ziraat Odası Başkanı Şaban Yurttaş, Genel Sekreter Gürsu Ziraat Odası Başkanı Kamil Dönmez, CHP İlçe Başkanı Dursun Özbey, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Talan, 72 Nolu Marmarabirlik Zeytin Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Peker, S.S. Katırlı Köyü Kalkın ma Kooperatifi Başkanı Hulusi Bayrak, Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Kurt, İşçi Emeklileri Derneği temsilcisi,
AKP eski İlçe Başkanı Oktay Kahveci katıldılar.
4 yıl süreyle Bursa ilinin ziraat ile ilgili Koordinasyonu sağlayacak kurulun başkanlığını yapacak olan Ali Çelik, toplantıya katılanlara teşekkür etti. Eski Başkan Fevzi Fırtına’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çelik, Fırtına’ya teşekkür plaketi armağan etti.
Ali Çelik, Bursalı üreticinin sorunlarını her makama iletmede üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.
Kaymakam Bilal Çelik de Ali Çelik’e başarılar diledi.
Toplantı yemek ve sohbetle devam etti.